Paardenmarkt Lottum

Maandag 13 november 2023 wordt in het Noord-Limburgse Rozendorp Lottum weer de jaarlijkse paardenmarkt gehouden.

Er een grote paardenmarkt met braderie, waar een groot aanbod van dames/herenkleding, kinderkleding, jassen, winterkleding, sokken en ander textiel. Verder is er een groot assortiment non-food, zoals kerst- en wenskaarten, CD’s, videospellen, etc. Uiteraard wordt er ook voor een natje en een droogje gezorgd, zo is er o.a. soep, broodjes etc.

De plaatselijke horeca is al vanaf 6:00 uur geopend als de paardenmarkt op gang komt. Dit geldt niet voor de jaarmarkt, deze begint rond 9:00 uur. Ook worden er voor de jaarlijkse paardenmarktloterij weer loten á € 1,- verkocht door de leden van de S.V. Lottum en de Ruiterclub Lottum met een flink aantal prijzen. De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 500,- . De JOL heeft in dit weekend ook weer haar traditionele JOL kermis in haar eigen onderkomen.


Tevens is er door de diverse sponsoren weer voor gezorgd dat de jeugd weer gratis gebruik kan maken van kinderattracties. Op de markt werden de vorige keer ruim 700 paarden en pony’s aangeboden. De paarden die op de markt aangeboden worden moeten ge-chipt zijn. Toezicht wordt door diverse instanties uitgevoerd. Verder is er een dierenarts aanwezig.

Op enkele plaatsen rondom de markt staan waterbakken en er wordt gratis hooi verstrekt door de organisatie.

Parkeren is op enkelen plaatsen buiten het dorp. Volg de daarvoor de borden P en tevens op plaatsen waar geen verbodsborden staan en het verkeer niet gehinderd wordt.

Graag tot ziens op onze gezellige paardenmarkt!